Våra tjänster

Matchningstjänster

Matchningstjänster är ett av flera viktiga verktyg inom Arbetsmarknadspolitiska program som används för att stödja arbetssökande i att inkluderas i arbetsmarknaden eller utbildningssystemet på kortaste tid. Samtidigt är våra matchningstjänster ett mycket effektivt verktyg för att lösa arbetsgivarnas rekryteringsbehov.

meeting, brainstorming, business-594091.jpg
tablet, searching, woman-5998019.jpg

Omställning

Vi på Jobb & tillväxtcenter Sweden är specialister på att hjälpa dig som står inför en förändring i arbetslivet. Vi börjar en kartläggning som innefattar både den privata och arbetsrelaterade situationen. Vi fokuserar på att presentera våra deltagare till lokala företag. Problemet för företag är i dag många gånger att hitta rätt kompetens. Genom vår Inhouse Academy påskyndar vi rekryteringsprocessen för de lokala företagen på ett effektivt sätt. Vi tittar även på olika utbildningsmöjligheter för deltagarna.

Konsult hos oss

Jobb & Tillväxtcenter Sweden har breda samarbeten med näringslivet och kompetensförsörjer våra kundföretag genom vår egna bemanningsmodell. Som konsult hos oss blir du en del av vårt team, men ditt arbetsfält sträcker sig långt bortom våra kontorsväggar. Du kommer att vara anställd av oss, men utföra ditt arbete ute hos någon av våra många kundföretag. Detta ger dig en unik möjlighet att få insikt i olika branscher och arbetsmiljöer, samtidigt som du bidrar till att stärka våra kundföretags verksamheter.