matchningstjänster

Rusta och matcha

Rusta och matcha är ett stöd för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen. I korthet innebär rusta och matcha att du först rustas inför ditt arbetssökande, för att sedan matchas med en arbetsgivare. Hos Jobb & Tillväxtcenter får du en personlig matchare, som utifrån dina behov och förutsättningar ger dig verktygen för att hitta ett jobb.

Som rekryteringsföretag har vi ett brett nätverk med företagskunder och förser dem med kompetens genom vår egen inhouse academy. Inhouse Academy är en effektiv och framgångsrik modell för att förenas arbetsgivare och arbetssökande.

Som rekryteringsföretag har vi ett brett nätverk med företagskunder och förser dem med kompetens genom vår Inhouse Academy, en effektiv och framgångsrik modell för att förena arbetsgivare och arbetssökande.

Så här gör du för att delta:

  1. Skriv in dig hos Arbetsförmedlingen.
  2. Anmäl dig som arbetslös.
  3. Boka ett möte och berätta att du vill ta hjälp av Jobb & Tillväxtcenter Sweden.

För dig som söker jobb eller utbildning

Inhouse Academy

Jobb & Tillväxtcenter Sweden har breda samarbeten med näringslivet och kompetensförsörjer våra företagskunder genom vår egen Inhouse Academy modell. Vår framgångsrika och träffsäkra modell för Inhouse matchning grundas på kvalitativa arbetsvetenskapliga studier och forskning om rargeting models .